fredag 23 januari 2009

Sorg

Ååå fy f------n!!!
Skulle bara läsa a-bladet i godan ro men det första man möts av en hemsk hemsk fruktansvärd artikel om en sjuk man som tog sig in på en förskola i Belgien och högg hej vilt omkring sig med kniv!!!
3 avled på plats och flera är allvarligt skadade...

Herregud, vad är det som händer i en människas hjärna när man handlar på detta viset??
Det är ju inte första gången något liknande inträffar och hur illa det än kan låta så tackar jag min skapare att det ännu en gång inte var i våran stad, på våra skolor eller förskolor det hände!
Fast det som oroar mig med att läsa om det i tidningen är ju frågan, hur många andra psykiskt sjuka triggas igång av detta?

Idag gråter jag för de stackars människorna som fick sätta livet till och för deras anhöriga.....

Hon är gla,hon är gla...


..rajrarajrara!

Har varit hos snälla tant(tant å tant, hon var säkert yngre än mig, så med andra ord-jätteung) doktorn å kom hem med örat i behåll!

Diagnos: inflammation i mjukdelen av örat med resultat att körtlarna bakom örat börjar reagera för att skydda kroppen mot inflammationen!

Möjlig orsak:Litet sår i hörselgången som kan komma av mitt eviga kliande med hårspännen i örat! (Jag VET att man inte ska stoppa in nåt mindre än en armbåge i örat!!Men allvarligt, är det nån som har prövat?Det är f-n skitsvårt!)

Behandling:Antibiotika och alsolsprit omslag.

Magen-diagnos: katarr!
Behandling:Novalukol+mellanmål

Ha, det var ju lätt, hade nästan ställt dom diagnoserna själv ju =)
*Nu ska jag öva på att få in armbågen i örat*

What´s happening???

Kan tala om att nästa gång ni ser mig så har jag förmodligen ett öra mindre...
Jo då, för när jag vaknade imorse så är mitt höger öra alldeles svullet, inte nere vid snibben så att man kan misstänka akut nickelförgiftning ,nej då, utan längre upp på det hårda liksom!
Örat har kliat sen i förrgår men fortfarande inte vid snibben eller i, bara på det hårda, jättekonstigt..
Det som gjorde ont på halsen/nacken igår har ju såklart inte försvunnit utan gör ännu lite ondare idag,yippie...=( åsså har det spridit sig framåt käken med!

MEN jag har varit duktig och ringt till sjukan så halv elva ska jag på provtagning å 11 får jag träffa Il Doctore.

Jag uppdaterar här när jag vet vad felet är/var (hoppas han/hon botar mig så att jag kan stryka ÄR!!) men som sagt var beredda på att det kan bli tal om amputation...

*Keep your fingers crossed*