fredag 20 februari 2009

Stackars barn...eller??

-Ska du penta dig?????skrek sonen upprört när han hörde delar av mitt samtal med fadern tidigare ikväll.
-Du gör det inte mamma, du får inte skämma bort oss (antar att han menar skämma ut/göra bort)!!
-Men jag tror att det kan bli bra, så jag vill faktiskt göra det...
Pang!!! Det var typ så det lät när sonen visade med dörren till sitt rum vad han tyckte om saken...känns som en odiskret hint =)

Men men det ändrar inte det faktum att jag är aningens sugen på att PENTA mig.
Ringde frissan idag för att pejla läget, jag är ju rätt nyfärgad (MEN jag hittade ett grått hårstrå på ena sidan idag å det var långt så antingen tog inte färgen där eller oxå missade lilla frissan det) å då ska man inte penta sig det första man gör...
Men om ett par veckor skulle det vara ok å då skulle jag ju tom. hinna innan min lilla frissa flyttar från stan =)

Nu har jag lite skräck känslor inför en eventuell krullning för det var just en krullning det blev den första å enda gången tidigare i mitt liv som jag har permanentat mig!
Jag var kanske 14 å visste precis hur jag ville att det skulle se ut...blev det så då??
Jo men visst...inte.
En superkort tantkrullsfrilla (pudel helt enkelt) var vad jag kom därifrån med å det vill man ju inte direkt återuppleva igen.

Tjejerna (Moa å hennes polare) pratar om prinsesslockar hit å dit men jag som har lite koll vet ju att det heter spiralpermanent å DET skulle jag vilja ha!
Nackdelen är att förut, innan det långa klipptes av, var det fööör långt för att kunna permanentas, å nu kan det förmodligen va för kort...Jo då, man måste tänka på att med en spiralpent drar håret upp sig ca 7 cm.
Till öronen med andra ord....Nja jag vet inte.....
Men en vanlig pent kanske det kan bli, vi får se!

Fast det vore ju fruktansvärt om min son skulle få skämmas för att hans mamma har PENTAT sig..kanske kan skylla på spindeln från Kalle Ankas jul program (ni vet den där som gör att alla dockorna på julklappsfabriken får lockigt hår.)

Jag kan bara avsluta med att säga: Ann Wilson på Lets dance!!Mycket snygg!

*säg mama*