tisdag 16 december 2008

Voff voff


Ja jag har fått skäll idag......

Av min man.....

Anledning?

Jag hade inte bloggat om att våran hund (tydligen världens bästa jakthund) drev älg i några sekunder igår (eller förlåt, enligt maken:mellan 1-1 1/2 minut)!

SÅ nu är det gjort, jag har bloggat om hundens bravader...Är du nöjd nu älskling??


*BRÖÖÖL*

Det är såå SVÅRT......

....när man tex. har varit på Willys å handlat, känner sig lite duktig att man för en gångs skull hann med det innan maken kommer hem från jobbet så att han slipper det denna gång...
DÅ.......då står dom där, korsar ens väg å snor ens matpåsar om man försöker smita förbi.....
Dessa förbaskade skönsnackande försäljare!!

Idag var det the Phonehouse som ville, genom 10 minuters konstant snack,lura på mig abonnemang till ungarnas mobiler, jag försökte vara lite smooth tillbaka genom ett trix som jag själv tycker är skitsmart men aldrig lyckas lura nån; "jag åker hem å funderar sen tar jag med mig maken å kommer tillbaka!OK?"
Då får man blicken, ni vet den där som säger allt:
Om du ändå inte ska ha nåt varför står du då här å låter mig slösa bort min tid på dig när potentiella riktiga kunder bara slinker förbi!!!!KÄRRING (tror jag att dom tillägger iallafall)

Jo det ska jag tala om; därför att DU inte låter mig gå,Du bara mal på å på å på å hoppas att jag ska falla för tjatet men si jag har 3 barn!!!!Jag KAN det där med tjat.Jag VET hur tjat funkar och jag har bestämt mig för att det inte biter på mig längre!
DEN DU!!!

Ja det ÄR jävligt jobbigt att stå emot tjatet men det går, å jag ÄR svag som mesar med till en början men sen slår det mig att; det är ju faktiskt JAG som har makten i detta läge å säger jag att jag inte vill ha nåt jävla abonnemang så vill jag inte!!
SÅDETSÅ, ni tjatade på fel morsa,tuff shit.

*ringring,det var från telia*