torsdag 1 januari 2009

1994-01-01



Ja, så var det gjort då....................fast för 15 år sen alltså!

Förlovningen ägde rum på statts festvåning ca 3 minuter efter 12 slaget (bara för att vara på den säkra sidan att det verkligen var nytt år, där satt vi alltså med våra ringar i högsta hugg och bara väntade på att minutrarna skulle ticka på så att vi kunde trä på varann en efterlängtad guldring)

När festandet var över så fick vi skjuts hem (jag bodde ff. hemma)av en kompis mamma som släppte av oss en bit (kanske 300m) från dörren... Kallt var det och väääldigt mycket snö, ringen var ny och kändes ngt stor...-Den känns lite stor , sa jag till Niklas och gjorde en liten liten skakning på handen å vips så fanns inte längre ringen där den skulle!!

Jag vet exakt hur det låter när en tunn liten guldring slår i backen för att sedan försvinna nånstans i en snödriva!!! Mycket obehagligt ljud...

Vi såg till å med var ringen slog ner i snön men trots det så gick det inte att hitta den! Det var bara att knalla hem och gå å lägga sig förlovad men utan ring..Skitkul natt!!! På morgonen väcks vi av......PLOGBILEN!!!!!!JÄVLAR i helvete.....

Alla höll koll efter denna ring men den var å förblev borta så vi köpte mig en ny...

Vad händer?

Jo straxt efter det så har min bror varit hos mamma och ska springa ner till bussen, rätt vad det är kommer han kutandes tillbaka,sliter upp dörren och skriker; ta emot!

Vad kommer flygande i luften? Just det,MIN förlovningsring som då varit borta 1-2 veckor (minns inte riktigt,det var en så traumatisk tid) den låg å glimmade så fint på en snödriva när brorsan sprang förbi!

Då hade man 2 helt plötsligt, idag är dessa 2 omgjorda till en av de släta som sitter på fingret och jag är nuförtiden väldigt noga med att ALDRIG skaka på handen när det är kallt ute!!

*Nu ramlar den inte av för nu sitter där ett par ringar till*

This is me...

...wishing U a Happy new year!!

*Skål (det var faktiskt Pommac i muggen)*