torsdag 22 januari 2009

Hur står det EGENTLIGEN till?


Nu tänkte jag visa att min lilla dotter är sin mor upp i dagen...alltså modig (haha,det var väl ett skämt om något, men jag återkommer till det)..

Japp hon gjorde öronhål i måndags så nu är hon STOR!!! Fina rosa blommor fick hon i öronen och hon är så stolt (även om han,hålgöraren, fick lura henne lite med hål nr.2=)

Nu till nåt som bekymrar mig mycket idag...Jag mår inget vidare alls. Mitt magsår (eller katarr eller vad det nu är) spökar som bara den!Har skitont i övre delen av magen och har varit lätt illamående hela dagen (och nej för att förekomma alla diagnosställare som kan tänkas lämna en kommentar, så är jag INTE gravid!!)

På eftermiddan så blev jag väldigt skakig och trodde att benen skulle ge upp under mig, fast det var nog bara en släng av diabetes, det gick över efter ett par godisbitar..

Men nu var det nåt som drog uppmärksamheten till sig på min hals och när jag petade där så hittade jag en stor invärtes knöl!!!!! Den gör riktigt ont när man trycker lite på den och det finns inget liknande på andra sidan halsen...Cancer??

Ja jag vet att en del (eller ja, dom flesta jag öppnar truten till om mina symtom/symptom?) har fått för sig att jag är hypokondriker, men tänk om jag faktiskt är så sjuk som jag själv tror då?

Det var det som var poängen med mitt lilla skämt i början....jag är inte modig, jag är asfeg och törs inte gå till sjukan med alla mina krämpor (vart börjar man liksom?) men jag ska nog göra ett undantag...Imorrn bitti ska jag ringa farbror doktorn å be att han tittar på min knölhals......

AJ vad ont det gör, nu petade jag där igen =(