fredag 13 februari 2009

Fortfarande förvirrad men bara beige i sinnet...

Har varit en lång och jobbig väntan på besked från bemanningsföretaget som anställer till Ericsson men efter MYCKET om och men så har jag äntligen fått tag på den personen jag var på intervju hos i oktober....
Nu var det dock inget glatt besked jag fick, men känns iallafall skönt att äntligen få veta..
Från början fick jag höra att det var klart till 100% att jag skulle få jobb där men nu börjar det som sagt tryta med jobben även på Ericsson så det dom kunde erbjuda i dagsläget var sommarjobb.

Funderar faktiskt på att gå tillbaka till mitt gamla jobb under sommaren, jag tror att det kan gå bra om jag vet att det är en begränsad period....
Fast jag ska verkligen fundera ordentligt på den saken så att jag inte gör ngt förhastat och sen börjar må dåligt igen, jag menar det fanns ju verkligen en stor anledning till att jag sa upp mig!

Var en sväng på Af idag och pratade lite med min handläggare om det som kommer efter stämpling (om inte ett efterlängtat jobb infunnit sig vill säga), jobb och utvecklingsgarantin.
Det har ju varit min stora fasa att bli inskriven i det för det har låtit vääldigt otäckt att behöva vara så ägd av Af, men idag fick jag några positiva hintar om det iallafall.
75 dagars regeln försvinner så skulle jag hitta, vilket jobb som helst som endast kan erbjuda tim.vik så kan jag faktiskt tacka ja till det då, och så skulle det bli lättare att få gå utbildningar, praktikplats mm.
Tro nu inte att jag ser det här som nåt bra i sig, för jag gör jag definitivt inte, jag vill inget hellre än att få komma tillbaka till arbetslivet och få lämna AF men nu behöver jag iallafall inte ha ont i magen över att stämplingsdagarna tar slut och att jag måste in i det okända..

Sydde faktiskt ett par gardiner igår och det kändes bra att komma igång med symaskinen igen.Ska fota och visa dom här vid tillfälle.

*Svart-grå-BEIGE-vit, det närmar sig*